10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

 

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

 

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

 

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

 

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

 

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

 

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

 

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

 

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

 

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

 

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

 

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

 

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

 

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

This is pictures that need a second look!

This is pictures that need a second look!

More below … Below for more …

A Bruised 7-Year-Old Boy Walked Into the ER Carrying His Baby Sister

A Bruised 7-Year-Old Boy Walked Into the ER Carrying His Baby Sister

Just after midnight, Theo Bennett, a small boy with bruises covering his arms, stumbled through the automatic doors of St. Catherine’s Hospital in Nebraska. Cradled in his…

Biblical Perspective on Age Differences Between Couples

Biblical Perspective on Age Differences Between Couples

Whispers are spreading quicker than official reports, and Oprah Winfrey’s silence is only intensifying curiosity. Could one of America’s most respected cultural figures be holding back news…

Courtroom Chaos: Mother Takes Justice Into Her Own Hands, Shoots Daughter’s Rapist

Courtroom Chaos: Mother Takes Justice Into Her Own Hands, Shoots Daughter’s Rapist

Desperation or premeditated vengeance? What began as a routine courtroom session spiraled into a deadly spectacle that stunned all in attendance. Amid a case already charged with…

On My Last Flight, a 7-Year-Old Boy Kept Kicking My Seat — Nothing Could Calm Him Down, So Here’s What I Decided to Do

On My Last Flight, a 7-Year-Old Boy Kept Kicking My Seat — Nothing Could Calm Him Down, So Here’s What I Decided to Do

The Flight I Wanted to Forget It happened on my last business trip — one of those endless flights where time loses meaning, and exhaustion feels like…

Meghan Markle Says She Struggled With Her Looks as a Teen—These Photos Reveal Her Transformation

Meghan Markle Says She Struggled With Her Looks as a Teen—These Photos Reveal Her Transformation

Meghan Markle, now globally recognized as the Duchess of Sussex, recently revealed that her younger self struggled with feelings of insecurity and self-doubt. While today she’s seen…