How many locks are open?

How Many Locks Riddle

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

Sad news about Willie Nelson

Sad news about Willie Nelson

Country music legend Willie Nelson has recently released his long-anticipated autobiography, “Me and Paul: Untold Stories of a Fabled Friendship.” The book not only celebrates his seven-decade-long…

Sad News on Obama Family

Sad News on Obama Family

In May 2024, the Obama family faced another loss with the passing of Marian Robinson, Michelle Obama’s mother. At 86, Marian had been a constant source of…

A little boy secretly called 911 because of his parents in the room

A little boy secretly called 911 because of his parents in the room

HAPPY 😨Because his parents were present, a little child dialed 911 in secret; the officers were horrified by what they witnessed. Our hearts skipped a beat when…

THE APARTMENT I PAID RENT FOR BELONGED TO MY HUSBAND

THE APARTMENT I PAID RENT FOR BELONGED TO MY HUSBAND

When Jeremy and I got married, we agreed to split everything 50/50, including rent. He found the apartment, said it was $2,000 a month, and every month…

The sad story of Genie Wiley

The sad story of Genie Wiley

More than 50 years ago, a 13-year-old girl shuffled into a Los Angeles welfare office, but she wasn’t like any child anyone had ever seen. Frail and…

After Our Divorce, My Ex Removed the Wallpaper He Paid For – Karma Had Other Plans

After Our Divorce, My Ex Removed the Wallpaper He Paid For – Karma Had Other Plans

My ex-husband used to say, “It’s just harmless fun.” That’s what he called his affair — harmless. But after our divorce, when he came back and ripped…