10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

 

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

 

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

 

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

 

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

 

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

 

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

 

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

 

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

 

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

 

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

 

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

 

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

 

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

Young Figure Skating Talent, 15, Dies in Tragic Incident

Young Figure Skating Talent, 15, Dies in Tragic Incident

Tragedy Strikes Young Skating Star A small Italian town is in shock after 15-year-old Matilda Ferrari, a rising figure skating talent, was killed Monday morning. The teen…

Lieutenant Weaver Was Killed In Afghanistan – But Days After His Funeral His Wife Found Hidden Files On His Laptop

Lieutenant Weaver Was Killed In Afghanistan – But Days After His Funeral His Wife Found Hidden Files On His Laptop

Such a beautiful story will always stay in our hearts as long as we are alive. An amazing love between family can last a lifetime… Lieutenant Todd…

Old women pussy is more…See more

Old women pussy is more…See more

There’s a lot of mystery surrounding sex in your 60s, 70s and beyond. Look online and you’ll find countless threads where curious younger people ask if older…

Earthquake Strikes Southern State After Fatal Tornadoes Hit — Details

Earthquake Strikes Southern State After Fatal Tornadoes Hit — Details

A deadly tornado outbreak that began Friday devastated parts of the South and Midwest, killing at least 18 people and leaving tens of thousands without power. Mississippi…

The Shocking Discovery Hidden Beneath My Mattress That I’ll Never Forget

The Shocking Discovery Hidden Beneath My Mattress That I’ll Never Forget

It started as a simple cleaning day — just changing the sheets, airing out the room, and feeling productive. But as I lifted the mattress, something unexpected…

Girl Vanished on a Sunday Drive in 1998, 12 Years Later Her Car Was Found 200 Miles From Home

Girl Vanished on a Sunday Drive in 1998, 12 Years Later Her Car Was Found 200 Miles From Home

In June 1998, 23-year-old Danielle Morgan left her family’s home for a quick Sunday drive and never returned. Her black 1997 Camaro vanished with her, leaving no…